top of page

HOMEOPATIA

purkit.jpg

Homeopatia on yli 200 vuotta vanha luonnonlääketiede, joka hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Homeopatia on maailmassa toiseksi eniten käytetty hoitomuoto ja useissa maissa sairausvakuutusten korvauksen piirissä. Se on kokonaisvaltaista, lempeää luonnonlääketiedettä, jonka tarkoituksena on vahvistaa immuniteettia ja elinvoimaa.

Homeopatia sopii kaikille vauvasta vaariin, raskaana oleville sekä eläimille. Homeopatia on myrkytön ja ekologinen hoitomuoto.

Homeopatia pääperiaate on samankaltaisuuden laki. Tämä tarkoittaa sitä, että aineet jotka aiheuttavat oireita, voivat niitä myös helpottaa. Esim. sipuli aiheuttaa kuorijalleen nuhan kaltaisia oireita: silmien kirvelyä ja vuotamista, nenän valumista: Allium Cepa, homeopaattisesti sipulista valmistettu lääkeaine, tulee usein kysymykseen nuhan hoidossa.

Homeopatialla voi saada apua niin kroonisiin kuin akuutteihinkin tilanteisiin. Akuutit vaivat voivat helpottaa varsin nopeastikin, kroonisten sairauksien kohdalla vaaditaan enemmän aikaa ja seurantakäyntejä.

bottom of page