HOMEOPATIA

Homeopatia on yli 200 vuotta vanha luonnonlääketiede, joka hoitaa ihmistä kokonaisuutena, ei vain hänen sairauttaan. Homeopatia on maailmassa toiseksi eniten käytetty hoitomuoto ja useissa maissa sairausvakuutusten korvauksen piirissä. Se on kokonaisvaltaista, lempeää luonnonlääketiedettä, jonka tarkoituksena on vahvistaa potilaan omaa elinvoimaa.

Homeopatia sopii kaikille vauvasta vaariin, raskaana oleville sekä eläimille. Homeopatia on myrkytön ja ekologinen hoitomuoto.

Homeopatia pääperiaate on samankaltaisuuden laki. Tämä tarkoittaa sitä, että aineet jotka aiheuttavat oireita, voivat niitä myös parantaa. Esim. sipuli aiheuttaa kuorijalleen nuhan kaltaisia oireita: silmien kirvelyä ja vuotamista, nenän valumista: Allium Cepa, homeopaattisesti sipulista valmistettu lääkeaine, tulee usein kysymykseen nuhan hoidossa.

Homeopatialla voidaan hoitaa niin kroonisia kuin akuuttejakin tilanteita. Akuutit vaivat voivat helpottaa varsin nopeastikin, kroonisten sairauksien kohdalla vaaditaan enemmän aikaa ja seurantakäyntejä.

Katja Rikala

Homeopatia, akupunktio & vauvahieronta

050 376 1449

katja.rikala@integrita.fi

Vuorikatu 6 A, 3,5 krs. Helsinki