top of page
Etsi
  • katjarikala

Homeopatia apuna auringonpistoksessaIhanaa kun on kesä ja lämmintä! Pitkän talven jälkeen aurinko ja valo tuntuu taivaalliselta. Muistathan kuitenkin suojata itsesi auringolta !


  • Valitse mahdollisimman luonnolliset aurinkovoiteet, koska monet kauppojen rasvat aiheuttavat ikäviä ihottumia ja pitävät sisällään myrkyllisiä ainesosia.

  • Juo runsaasti vettä, syö vesimelonia tai muita hedelmiä, joista saa nestettä ja kuituja.

  • Muista hattu!


Tässä muutama homeopaattinen lääkeainekuva, joista voisi olla apua, jos aurinko pääsee yllättämään:

Belladonna: Kasvot tulipunaiset, pupillit laajentuneet. Päässä sykkivä kipu ja on paha olo. Kirkas valo tuntuu pahalta. Iho on kuiva ja kuumottava ja silti palelee, varsinkin jalat ja kädet on kylmät. Normaalisti säyseä muuttuu nopeasti raivoisaksi kiukkupussiksi. Pahimmillaan nousee nopeasti kova kuume ja sen mukana rajua oksentamista.

Bryonia: Päätä särkee niin että silmien räpsyttäminenkin tuntuu pahalta. Huulet, suu ja koko keho on ihan kuiva. Tuntuu että vaikka joisi litroja vettä, se ei helpota kuivuutta. Halua olla ihan paikallaa ja rauhassa. Kaikki liike ja puhuminen huonontaa oloa. Kylmät kääreet otsalla tuntuvat helpottavan oloa.


Glonoinium: Sekava olo. Pää tuntuu raskaalta ja täydeltä. Huimausta noustessa ylös ja olo on vähän kuin olisi humalassa. Aivot tuntuvat turvonneilta, vähän kuin verentungos päässä ja että kallo olisi niille liian pieni. Sykkivä päänsärky, syke tuntuu myös kurkussa tai korvissa ja henkilö on erittäin ärtynyt. Kasvot ovat lehahtaneet punaiseksi kuumuudesta.


Ihanaa kesää, Katja136 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page