Etsi
  • katjarikala

Näin vahvistat immuniteettiasi luonnollisesti

Päivitetty: huhti 14


Kehon oma puolustusjärjestelmä suojaa meitä infektioilta. Näinä aikoina immuniteettia täytyy vahvistaa, mikäli haluat pysyä terveenä ja hyväkuntoisena.


NUKU TARPEEKSI


Riittävä uni on kehon palautumisen kannalta erittäin tärkeää. Yleinen suositus unen määrään on 7-8 tuntia joka yö. Jos unesi jäävät jatkuvasti alle kuuden tunnin, alkaa se rappeuttaa immuunijärjestelmääsi ja lisää sairastumisen riskiä.


LIIKU JOKA PÄIVÄ


Puoli tuntia reipasta kävelyä raittiissa ilmassa laittaa nesteet liikkeelle ja veren kiertämään. Ulkoile, nauti kevätauringosta ja kävele metsässä kuunnellen linnunlaulua.


HOMEOPATIA


Homeopatiaa on käytetty immiuniteetin vahvistamiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn jo yli 200 vuotta. Homeopatia hoitaa ihmistä kokonaisuutena mielen ja kehon tasolla, ei ainoastaan yksittäisiä oireita. Kaikkein paras olisi varata aika ja katsoa sinulle oma rakenneaine - homeopaattinen lääkeaine joka valitaan kokonaisvaltaisesti juuri sinulle.


PERINTEINEN KIINALAINEN LÄÄKETIEDE – AKUPUNKTIO

Kiinalainen lääketiede toimii myös immuniteetin vahvistajana. Kiinalaisen lääketieteen mukaan mm. tunteet vaikuttavat vahvasti ihmisen elinvoimaan ja immuniteettiin. Tällä hetkellä vallitseva pelko, joka helposti yltyy paniikiksi ja jopa kauhuksi ei tee hyvää. Jos pelko on vallitseva tunnetila, voi mm. kylmä tuulenpuuska romahduttaa olotilan. Aktivoimalla rauhoittavia akupunktiopisteitä mieli ja keho voivat paremmin.

RUOKAVALIO JA RAVINTORIKAS RUOKA

Olet mitä syöt. Ravinnolla on merkitystä! Suoliston hyvinvointi on tärkeä osa hyvinvointia.

Jätä kaikki sokerit pois, ne ovat parasta ruokaa bakteereille ja viruksille. Syö paljon puhtaita kasviksia, vihanneksia ja marjoja, sekä lihaa/kalaa/muita proteiineja. Ota lisäksi lisäravinteina runsaasti ainakin C- ja D-vitamiineja, sinkkilä sekä seleeniä. Maitohappobakteerit ovat suoliston hyvinvoinnille elinehto. En itse ole ravintoasiantuntija, mutta voin lämpimästi suositella ravintoneuvoja-ystävääni Tiina Halkoa, hänet löydät www.tiinahalko.com kautta.


#homeopatia #tcm #homeopaattihelsinki #voihyvin #immuniteetti

#bloggingtips #WixBlog

0 katselukertaa

Katja Rikala

Homeopatia, akupunktio & vauvahieronta

050 376 1449

katja.rikala@integrita.fi

Albertinkatu 46 D Helsinki