top of page
Etsi
  • katjarikala

Näin vahvistat immuniteettiasi luonnollisesti

Päivitetty: 26. elok. 2020


Kehon oma puolustusjärjestelmä suojaa meitä infektioilta. Näinä aikoina immuniteettia täytyy vahvistaa, mikäli haluat pysyä terveenä ja hyväkuntoisena.


NUKU TARPEEKSI


Riittävä uni on kehon palautumisen kannalta erittäin tärkeää. Yleinen suositus unen määrään on 7-8 tuntia joka yö. Jos unesi jäävät jatkuvasti alle kuuden tunnin, alkaa se rappeuttaa immuunijärjestelmääsi ja lisää sairastumisen riskiä.


LIIKU JOKA PÄIVÄ


Puoli tuntia reipasta kävelyä raittiissa ilmassa laittaa nesteet liikkeelle ja veren kiertämään. Ulkoile, nauti kevätauringosta ja kävele metsässä kuunnellen linnunlaulua.


HOMEOPATIA


Homeopatiaa on käytetty immiuniteetin vahvistamiseen jo yli 200 vuotta. Homeopatia hoitaa ihmistä kokonaisuutena mielen ja kehon tasolla. Kaikkein paras olisi varata aika ja katsoa sinulle oma rakenneaine - homeopaattinen lääkeaine, joka valitaan kokonaisvaltaisesti juuri sinulle.


PERINTEINEN KIINALAINEN LÄÄKETIEDE – AKUPUNKTIO

Kiinalainen lääketiede toimii myös immuniteetin vahvistajana. Kiinalaisen lääketieteen mukaan mm. tunteet vaikuttavat vahvasti ihmisen elinvoimaan ja immuniteettiin. Aktivoimalla rauhoittavia akupisteitä, mieli ja keho rauhoittuu ja voi paremmin.

RUOKAVALIO JA RAVINTORIKAS RUOKA

Olet mitä syöt. Ravinnolla on merkitystä! Suoliston hyvinvointi on tärkeä osa hyvinvointia.

Jätä kaikki sokerit pois, ne ovat parasta ruokaa bakteereille ja viruksille. Syö paljon puhtaita kasviksia, vihanneksia ja marjoja, sekä lihaa/kalaa/muita proteiineja. Ota lisäksi lisäravinteina runsaasti ainakin C- ja D-vitamiineja, sinkkilä sekä seleeniä. Maitohappobakteerit ovat suoliston hyvinvoinnille elinehto. En itse ole ravintoasiantuntija, mutta voin lämpimästi suositella ravintoneuvoja-ystävääni Tiina Halkoa, hänet löydät www.tiinahalko.com kautta.


364 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page